© Haber int 2023

4 kuşaktır Beşiktaş’lı

Beşiktaş Kulübünde başkanı ve üyeleri istifa eden üyelik ve sicil kurulunun olağanüstü seçimi, 30 Haziran'da yapılacak.

Siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanlığının açıklamasına göre olağanüstü seçim, 9 Haziran Pazar günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 30 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Tüzük gereği 100 öneri imzasını toplayarak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında adaylığa hak kazanan Muharrem Rauf Hoşkal, Oğuz Giray ve Sefa Bağcı, başvuru dilekçeleriyle geçici yönetim kurulu listelerini divan başkanlığına teslim etti.

20 Mayıs’ta Şahabettin Önkol ve ekibinin istifası ile boşalan Üyelik ve Sicil Kurulu seçimleri için Divan Başkanlığı’nın yayınladığı açıklama sonrası kulisler hareketlendi.

Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Sefa Bağcı’dan sonra Dr. Oğuz Giray’da adaylığını açıkladı. Dr. Oğuz Giray’da kurul için yoğun kulis faaliyeti yaparak, kısa sürede gerekli 100'ü aşkın imzayı topladı. 

DR. OĞUZ GİRAY kimdir?

Dr. Oğuz Giray, 4 kuşak Beşiktaş semtinde oturan bir aileden gelmektedir. .Atatürk Üniversitesi İİBF iktisat bölümünde  Lisans, Trakya Üniversitesi İktisat Ana Bilim Dalın da Yüksek Lisans, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukukunda Yüksek Lisans,  Yeditepe Üniversitesi  Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde Yüksek Lisans ve Yeditepe Üniversitesi  Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde Doktora eğitimlerini tamamlayan Giray, halen Yeditepe Üniversitesi İİBF Kamu Yönetiminde Dr. Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER